Ανοίξτε μια συσκευασία ANASSA ORGANICS. Θα σας καταπλήξουν τα μοναδικά φυσικά αρώματα.  Αντιλαμβάνεστε ήδη πως θα απολαύσετε κάτι πολύ ξεχωριστό. Ένα αφέψημα από αυθεντικά ελληνικά αρωματικά φυτά, προϊόντα γνήσια, που απλόχερα παρέχει η ηλιόλουστη ελληνική γη.

 

Συνδυασμός της παράδοσης με επιστημονικές κατακτήσεις

Η ANASSA ORGANICS συνεργάστηκε με ομάδα επιστημόνων καθηγητών Πανεπιστημίου με ειδικότητες: Γεωπόνο, Φαρμακοποιό, Γεωπόνο-Βιοτεχνολόγο και Βιολόγο. Σκοπός της ήταν για να διασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων της σε όλα τα στάδια, από την ορθή καλλιέργεια στην ελληνική γη μέχρι την κούπα του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Τα αποτελέσματα της επιστημονικής μελέτης αξιοποιήθηκαν έτσι ώστε να το τελικό αποτέλεσμα να κάνει τη διαφορά: ποιά ελληνικά βότανα είναι τα πιο σημαντικά, σε ποιες περιοχές ευδοκιμούν, πώς πρέπει να καλλιεργούνται, να συλλέγονται και πώς να συσκευάζονται για να διατηρούν το άρωμα, τη γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητές τους στο ακέραιο. Και ακόμη, ποιοι συνδυασμοί είναι οι πιο κατάλληλοι για διάφορες ενέργειες και σε ποιες αναλογίες (μείγματα βοτάνων).

 

 

Ελληνικά αρωματικά φυτά

Γιατί επιμένουμε στη γνησιότητα των προϊόντων της ελληνικής γης; Επειδή οι κλιματολογικές και οι εδαφολογικές συνθήκες ευνοούν μοναδικά ότι φυτρώνει στην Ελλάδα, την χώρα που βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε πρώτες χώρες με εντυπωσιακό  πλούτο σε αρωματικά φυτά. Η Ελλάδα φιλοξενεί 6.500 διαφορετικά είδη και υποείδη φυτών εκ των οποίων τα 1.600 είναι ενδημικά, δηλαδή δεν τα βρίσκουμε πουθενά αλλού στον κόσμο - αριθμός που την καθιστά τρίτη παγκοσμίως χώρα σε βιοποικιλότητα.

Αυτό που κάνει τα αρωματικά φυτά που καλλιεργούνται σε ελληνικά εδάφη να ξεχωρίζουν, είναι η υψηλή περιεκτικότητά τους σε αιθέρια έλαια που οφείλεται στο κλίμα και τη σύσταση του εδάφους.

Με ιδιαίτερη φροντίδα, σε συνεργασία με επιστημονική ομάδα, επιλέχθηκαν ιδιαίτερα ελληνικά βότανα. Η επιλογή των παραγωγών πρώτης ύλης έγινε με μεγάλη σχολαστικότητα. Λήφθηκαν υπόψη τόσο οι συνθήκες καλλιέργειας και ο τρόπος συγκομιδής, όσο και η ποιότητα των προϊόντων. Οι παραγωγοί αποτελούν κατά πλειοψηφία επιχειρήσεις μικρού μεγέθους και οικογενειακού χαρακτήρα, διακρίνονται για τις σύγχρονες μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας, τον τόπο παραγωγής και τον σεβασμό στο περιβάλλον, στη γη και στα προϊόντα της.

Η συλλογή των αρωματικών φυτών γίνεται με το χέρι, ώστε να μη χάνεται τίποτα από τα πολύτιμα συστατικά τους. Αποξηραίνονται στις πλέον ενδεδειγμένες συνθήκες ώστε το χρώμα τους να παραμένει ζωηρό, σχεδόν όπως όταν ήταν φρέσκα. Με τον ιδανικό τρόπο συλλογής, αποξήρανσης και συσκευασίας προστατεύονται τα αιθέρια έλαια που χαρίζουν φυσικά πλούσιο άρωμα. Η προσπάθεια διατήρησης ολόκληρων των φύλλων και των καρπών ολοκληρώνει την υψηλή ποιότητα και την κάνει διακριτή σε όλους.

 

Βιολογική τελειότητα

Ο λόγος που επιλέχθηκε βιολογική καλλιέργεια είναι για να προσφέρουμε άριστα ελληνικά αρωματικά φυτά στην κορυφαία ποιότητά τους. Χωρίς φυτοφάρμακα, χωρίς χημικά λιπάσματα, από ξεκούραστα εδάφη, που προσφέρουν αβίαστα και ανόθευτα αρώματα, γεύσεις και πολύτιμες ιδιότητες. Η πλούσια ηλιοφάνεια και η σύσταση του εδάφους προσθέτουν ακόμα περισσότερα σε ένα ποιοτικό προϊόν απαλλαγμένο από χημικά και το οποίο έχει παραχθεί με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους.

Σύμφωνα με έρευνες, οι βιολογικές τροφές έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση αντιοξειδωτικών πολυφαινολών και οργανικών οξέων, που είναι πολύτιμα για την υγεία του ανθρώπου.

Για την ANASSA ORGANICS τα βιολογικά προϊόντα είναι τρόπος ζωής! Σεβασμός για τον άνθρωπο αλλά και για το περιβάλλον, η βιολογική γεωργία οδηγεί στη φυσική ισορροπία και στην υψηλότερη γονιμότητα του εδάφους, στη διατήρηση των οικοσυστημάτων και στη μείωση της ρύπανσης.

Η βιολογική καλλιέργεια στην Ελλάδα τώρα αναπτύσσεται και αυτό κάνει την εύρεση βιολογικών καλλιεργειών δυσκολότερη αλλά προσθέτει στα προϊόντα μεγαλύτερη αξία.

Πακετάροντας την ελληνική φύση

Δοκιμάζοντας ένα από τα αφεψήματα ANASSA ORGANICS, θα διαπιστώσετε την διαφορά.

Η υπεροχή στη γεύση είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά δεν αρκεί αυτό. Μπορείτε να απολαμβάνετε την υπέροχη γεύση, οπουδήποτε και με ευκολία με ένα πρωτοποριακό τρόπο σερβιρίσματος.

Η απόλαυση ενός ροφήματος ανάγεται σε ιεροτελεστία, ένα δώρο στον εαυτό σας,  ουσιαστική και ποιοτική διακοπή των καθημερινών ασχολιών. Συμμετέχετε στην όλη διαδικασία, επιλέγετε με φροντίδα φύλλα και καρπούς και γεμίζετε το ειδικό φίλτρο για να φτιάξετε το ρόφημά σας. Η συμμετοχή μεγαλώνει την απόλαυση.

Στην ίδια μεταλλική συσκευασία περιέχονται εκτός από τα αρωματικά φυτά και βιοδιασπώμενα φίλτρα, τόσα όσες και οι δόσεις που αντιστοιχούν στο περιεχόμενο, μαζί με ξύλινα στηρίγματα ως ιδανική λύση να τα στηρίξετε στην  κούπα σας.

Έτσι συνδυάζουμε την παράδοση της αναλλοίωτης γεύσης με ένα πρωτοποριακά σύγχρονο τρόπο σερβιρίσματος.